Thursday, July 6, 2017

This puzzle is called Lateral Thinking...

Just Check It Out!

Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;   

      man
1. ------------
     board

Ans. = man onboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.  
       
      stand
2. ------------
        i 

Ans. = I understand

OK...
Got the drift? Let's try a few now and see how you perform?

3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

      R
4. Road
      A
      D

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you? 
Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle

Easy to figure out, ha!!!

          0
6. _________
    M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero (-2°)

C'mon give it a little thought !!!

      knee
7. ------------
      light

Ans. = neon light ( knee - on - light )

I'm sure you'll have no problem getting this one.

    ground
8. ---------------
feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Good One, try this!!!

9. he's / himself

Ans. = he's by himself

Here's an easy one!!

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ??? !!!

11. death ..... life

Ans. = Life after Death

Okay last chance .

12. THINK




Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- - -

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...

               
                                                                                       

  Ans. = long time no 'C'
ЁЯШЬЁЯШЬЁЯШЬЁЯШЭЁЯШЭЁЯШЭЁЯШВЁЯШВЁЯШВ

Dedicated to all our Intelligent Group PeopleЁЯШГЁЯША


No comments: